Dobrý den,

dovolte mi prosím, abych Vám a Vaší kanceláři představil naší společnost ArchPi a její portfolio služeb v oboru architektonické vizualizace. Projekční kanceláře jsou často oslovovány zákazníky, kteří „nevěří“ architektům a pro tyto případy je tady ArchPi, aby Vámi navržené stavby a stavební úpravy mohly být prezentovány ve vizuálně lákavé podobě, bez nutnosti objednávat architekta na celý návrh.

 

Architektonické vizualizace

interiérové i exteriérové

Nabízíme Vám zpracování renderovaného zobrazení Vašich návrhů.

Vizualizace interiéru

Potřebujete svým klientům přiblížit svou představu o jejich novém domově, novém obývacím pokoji, nebo kuchyňské lince? Chcete jim zprostředkovat pocit z interiéru, kvůli kterému se jim vyplatí najmout Vaši společnost? Vizualizace interiéru Vám v tom snadno pomůže.

Vizualizace exteriéru

Navrhujete domy, rekonstrukce nebo například jen zimní zahrady? Vaši klienti by jistě rádi možný výsledek „viděli“, než se rozhodnou. Nejste si jistí novou barvou vlastní fasády? Nevíte jestli okna spíše na výšku nebo na šířku? Vizualizace exteriéru Vám v tom snadno poradí.

Vizualizace 360°

Interiér i exteriér lze vizualizovat a zobrazit pomocí plochých obrázků. Není to ale v dnešní době málo? Nebylo by lepší Vaším klientům umožnit ponořit se do jejich nového domova pomocí VR brýlí? V ArchPi Vám vytvoříme panoramatické vizualizace pro virtuální realitu.

Zjistěte více

 

Vizualizace podle náročnosti na zpracování a výsledného stupně fotorealističnosti dělíme do 3 kvalitativních stupňů.

side image

3D Skica

Základní modelování a export perspektivního 3D zobrazení, umožňuje poměrně rychlé výsledky pokud Váš klient spěchá. Ideální na velké množství obrázků, například při studii oslunění a stínů jdoucích po podlaze pokoje. Cena za 3D skicu se pochybuje od 2500,- (viz níže).

Lehká vizualizace

Tento stupeň, navazující na 3D skicu již zapojuje do svých výpočtů i nepřímé osvětlení a celý dojem z prostoru či modelovaných objektů nepůsobí ploše. Navíc nám zpracování v druhém programu umožňuje oživit textury a dát jim některé z vlastností, kterých ve 3D skice nelze dosáhnout. Cena za Lehkou vizualizaci se pochybuje od 4500,- (viz níže).

side image
side image

Velká vizualizace

Fotorealistická vizualizace tak, jak si jí představujete pro profesionální prezentaci svých projektů. Světla, stíny, záře, oblaka i jemné nuance nejrůznějších textur, to vše se započítává do Velké vizualizace. Cena za Velkou vizualizaci se pohybuje od 6900,- (vizte níže).

Kompletní porovnání všech tří kategorií najdete na stránkách ArchPi.cz

Mnozí z Vás se ptají kolik vlastně taková vizualizace stojí. Obecně se cena nedá přesně určit dopředu, bez znalosti konkrétní zakázky, dle které ji stanovíme na míru konkrétní zakázce. Orientačně máme nastaveny tzv. obecné ceny, ze kterých vycházíme a v běžných případech se k nim uchylujeme. Popis těchto cen i jednotlivých fází tvorby vizualizace naleznete zde, na našich webových stránkách.

S přáním příjemného dne,

Ing. arch. Lukáš Pitoňák, ArchPi

Márova 2806/10, 15500 Praha 5

tel: 775 325 559

Pitonak.lukas@archpi.cz

Navštivte nás i na facebooku.